duminică, 3 aprilie 2016

Duminica plina de culoare

Buna tuturor,

Vremea frumoasa a "trezit" Hamsterul la viata - gata cu hibernarea si cu zgribuliciul! Si fiind un romantic incurabil, si-a propus sa iti prezinte cateva bratari colorate pe care sa le poti asorta cu usurinta frumoaselor culori ale primaverii care isi intra in sfarsit in drepturi.

Ce zici, accepti provocarea?

Bratara "Nasturei Voiosi" - Asa cum ii spune si numele, bratarica din imagine este frumos accesorizata cu nasturei colorati care sa iti puna in valoare incheietura mainii si sa iti confere un aer exotic si non-confirmist. Soarta ultimilor nasturi ramasi in urma fauririi acestei bratari poate fi citita in povestea de aici.


Bratara "Red is my Middle-Name" - Bratara lata, in stil gothic, dar totodata eleganta. Bratarica este confectionata din saten de culoare rosu aprins cu lant si pandantiv handmade. Voi ati purta-o? La ce ati asorta o astfel de bratara?


Bratara "Mickey Mouse" - snururi suede si pandantive ce amintesc de faimosul personaj din desene animate: Mickey. Bratara poate fi facuta in diverse combinatii de culori, in functie de disponibilitate. Este finuta si iti aminteste in orice moment de copilul din tine! Asta asa... ca sa nu uitam sa fim o clipa pe zi inca o data copii.


Bratara "Trei Stelute Vesele" - Ce alta combinatie sa fie mai buna decat aceasta? Verdele vesteste primavara, reda buna dispozitie si calmul. Pandantivele cu stelute ne trimit cu gandul la cerul senin al noptii si la dorinte implinite. Pune toate acestea la mana si infrunta orice provocare cu incredere si optimism!


Sper ca bratarile v-au "furat" deja un zambet!

Duminica senina,
Hamsterul Bijutier.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu