vineri, 24 iunie 2016

Cerceii altfel

E Vineri... Din nou...

Mi-am propus ca macar in aproprierea sau in timpul weekend-ului sa iti delectez putin privirea si simturile cu ceva frumuseti. Pentru ca in ultima vreme viata mea a fost mai plina ca de obicei, din pacate aceasta regula a "picat", dar sper ca acest lucru sa nu se mai intample...

Astazi m-am decis sa iti arat o alta "fata" (față) a Hamsterului.

Am momente cand imi place sa ies din tipare si daca ma loveste spiritul creational, mai fac si cate ceva mai altfel. Drept urmare, mai jos vei regasi o selectie cu ultimele "nebuneli" create. Sper sa te incante ideea de "cercei altfel" si sa ma rasplatesti cu un like pe Facebook sau cu un +1 si follow aici.

Cercei "Puzzle Me with a Spider" - ati ghicit: cerceii sunt asemanatori pieselor de puzzle... Si trimit cu gandul la verdeata, dar si la viata, prin elementul paianjenului. Paianjenul este considerat aducator de noroc. Se spune ca acesta reprezinta feminitatea si sustine ordinea, respectarea si conservarea legilor in univers.
Cerceii sunt atent tratati pentru a fi rezistenti; se pot purta un timp indelungat fara probleme. Pandantivul-paianjen este din argint tibetan. Cerceii sunt unicat!



Cerceii "Monsters" - super non-conformisti, speciali pentru domnisoarele indraznete si rebele!
* Cercelusii sunt printati, nu pictati manual! Dar Hamsterul tot crede ca-s tare draguti! Pana si el si-a pastrat o pereche asemanatoare :)



Cerceii "Puzzle me in a Rush" - Mega-colorati si veseli, din aceeasi colectie ca cei cu paianjeni de mai sus, dar ceva mai simpli. Pentru ca simplu inseamna elegant in termeni hamsteresti! Culorile predominante: un cercelus este albastru, iar celalalt este rosu. Sa fim shui, zic! ;)
Cerceii sunt tratati pentru a fi rezistenti si se pot purta un timp indelungat fara probleme. Nu recomand totusi sa ii luati la o repriza de bataie cu apa, acum ca a venit canicula! Cerceii sunt unicat!




Cercei "Hai-Hui" - Pictati manual, au fost o adevarata provocare! Dar si o joaca :)
* Cerceii sunt pictati pe lemn in forma de floricica, tortitele sunt argintiu inchis. Cerceii sunt unicat!



P.S.: Sper sa nu ametiti la aceasta ultima poza (diagonale, verticale, nimic nu este ceea ce pare).

Cam atat pentru azi (ca e deja maine si acest "maine" va fi din nou o zi plina si frumoasa).

Noapte linistita si weekend frumos si relaxant!
Cu mare drag,
HB



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu