joi, 2 iunie 2016

Medalioane vesele

Continuam seria de bijuterii colorate (cum altfel sa fie bijuteriile unui Hamster?) cu cateva medalioane (sau coliere daca iti place sa le numesti asa) faurite cum altfel decat cu mult drag...?

Pentru ca este deja noapte si stim bine ca acesta este momentul in care majoritatea dintre noi isi aduna gandurile de peste zi si ia decizii intelepte (chiar asa?!), primul medalion am decis ca trebuie sa intruchipeze intelepciunea. Asa ca va fi o... Ati ghicit! Bufnitaaa!

Colierul "Buhu" - Medalion in forma de bufnita infrumusetat cu rhinestones argintii si un cristal de culoare magenta prins de un snur suede albastru inchis, rezistent.
Bufnita este un simbol puternic si poate semnifica vitalitate si energie (idee preluata din cultura antica chineza), fiind un simbol al regalitatii (in Orient)  si al cunoasterii si intelepciunii (Grecia antica). In cultura amerindiana bufnita este considerata pasarea ocrotitoare a destinului. Tu ce simbolistica asociezi bufnitei? Oricum ar fi, pana la urma tu ii dai o semnificatie si il faci si "mai" magic decat este medalionul deja.


Colierul "Dream - Love - Hope" - Cuvantul de ordine aici este: portocaliu. O culoare care stimuleaza creativitatea, este energica, da vitalitate si te duce cu gandul la calatorii exotice.
Inscriptiile sugestive si romantice isi spun singure povestea si sunt sigura ca vibreaza deja cu sufletul tau vesel.
Medalionul este confectionat din elemente din argint tibetan, lantisor argintiu-inchis si o margelusa de sticla puse impreuna pe snur suede portocaliu. Se poate modifica si pe lantisor simplu argintiu la cerere.


Siiii, urmeaza surprizele acestei seri: medalioanele-sticluta!

Colierul "Sticluta 01" - Vesel si colorat, cu o sticluta umpluta cu margele pictate de mana (handmade) in diverse culori pestrite. Acest medalion a plecat deja catre o prietena de-a noatra foarte draga. Speram sa il poarte sanatoasa si voioasa!


Colierul "Sticluta 02" - Aceeasi veselie, tot in sticluta, dar putin diferita! Accesorizata cu o funtita handmade din organza rosie, sticluta este pusa pe snur suede de culoare albastru cobalt. Cu siguranta ca aceasta combinatie iti va insenina orice zi!


Si acum este randul tau... Ce parere ai? Care este modelul tau preferat?
In speranta ca aceste medalioane v-au "furat" un zambet si un tic-ait de inimioara, va doresc o noapte linistita si odihnitoare!

Ne vedem curand,
HB




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu